o poduzeću

programi

oprema

servis

mreže

download

 

POSexpress

 

Program POSexpress je namjenjen je izradi blagajničkih računa, odnosno, u kombinaciji s računalom i pisačem predstavlja zamjenu standardnoj registar blagajni. Program je jednostavan za upotrebu, prilagodljiv i brz u radu.

Namijenjen je za upotrebu u maloprodajnim objektima (dućanima) kao i u ugostiteljstvu. Može se koristiti kao samostalni program (tada ima vlastiti "šifrarnik" artikala ili usluga s cijenama, stopama PDV-a i sl.) ili povezano s programom Market plus, čime se ostvaruje i automatsko skidanje robe sa skladišta, vođenje knjige popisa u maloprodaji, knjige IRA i ostalih potrebnih dokumenata. U cijelosti je prilagođen zakonskim propisima, a račun sadrži sve propisane podatke.

Progam sadrži sljedeće opcije: izradu računa (ako je povezan s programom Market plus obavlja se automatska kontrola skladišta), obračun utrška, stanje blagajne, ispis računa, storniranje računa, povrat robe... Kod izrade računa mogu se definirati i odabrati različiti načini plaćanja (gotovina, kreditne kartice, ček...), odobriti popusti na određeni iznos ili način plaćanja.

Program može ispisivati blagajničke račune u više oblika, na POS maloprodajne pisače ili na standardi A4 pisač (ako je intenzitet prodaje manji).