o poduzeću

programi

oprema

servis

mreže

download

 

infoPDV

Program infoPDV olakšava posao vođenja Zakonom propisanih knjiga ulaznih i izlaznih računa na računalu (čl. 134.). Porezni je obveznik dužan voditi Knjigu primljenih (ulaznih) računa, Knjigu izdanih (izlaznih) računa, te predavati PDV obrazac, što ovaj program u znatnoj mjeri olakšava. infoPDV je program nove generacije namijenjen modernim grafičkim operacijskim sustavima Windows 95, 98 i NT.

Prema Zakonu i Pravilniku o primjeni PDV-a postoji zakonska obveza vođenja tri vrste knjiga ulaznih računa: za primljenu robu, za dane predujmove i za vlastitu potrošnju, te tri vrste knjiga izlaznih računa: za prodanu robu, za primljene predujmove i za vlastitu potrošnju. U programu postoji mogućnost evidencije i vođenja svih knjiga na jednom centralnom mjestu, ili svake od knjiga posebno, što se odabire u opcijama programa. Dodatno, program omogućuje i vođenje Zakonom propise knjige uvoznih računa/kalkulacija, i knjige carinskih računa, te knjige izlaznih računa za inozemne isporuke i za gotovinska plaćanja.

Postojeći podaci se na lak način mogu sortirati po različitim kriterijima (primatelju, uplatitelju, datumu, iznosu itd), filtrirati tako da se pokažu samo željeni podaci po jednom ili više kriterija.

Programi ispisuje knjige ulaznih i izlaznih računa, te obrazac PDV-a na više različitih formata papira.

Moguće je vođenje knjiga za više poduzeća.