o poduzeću

programi

oprema

servis

mreže

download

 

Poslovni adresar

Poslovni adresar je program za vođenje i organizaciju adresa za poslovne subjekte i organizacije. Program omogućuje vođenje više adresara (za više različitih poduzeća), te je povezan s ostalim PIS poslovnim aplikacijama.

Poslovni adresar je program nove generacije namijenjen modernim grafičkim operacijskim sustavima Windows 95, 98 i XP. Program koristi standardnu Windows okolinu za prikaz i izmjenu podataka, a osigurana je i pomoć u radu putem standardnog Windows help sustava pomoći.

Postojeći podaci se na lak način mogu sortirati po različitim kriterijima, filtrirati tako da se pokažu samo željeni podaci po jednom ili više kriterija, te pretraživati po bilo kojem polju.

Program obogućuje upis različitih podataka (naziva firme, adrese, poduzetničkih podataka, komunikacijskih brojeva, osoba), a moguće je definirati i vlastita polja.

Iz programa se mogu ispisati adresari u različitim formatima, kao i ispisivanje na naljepnice i kuverte (za cirkularna pisma).

Ukoliko posjedujete modem koji ima funkciju prikaza broja sa kojega se zove (Caller ID) i plaćenu uslugu kod HT-a, program može prikazivati brojeve i adrese pozivatelja.